El Temps a Tarragona: Nuvolositat durant tot el matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 1 de juny

31 mayo 2020 16:44 | Actualizado a 02 junio 2020 10:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà i al llarg del matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir del final del matí la nuvolositat tendirà a anar-se fent cada cop menys compacta fins a quedar el cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat sud i entre mig i molt a la meitat nord.

Independentment, creixeran nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i resta del prelitoral deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors. A banda, a última hora del dia es formaran estrats baixos a punts de la franja litoral així com del Pirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La temperatura mínima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, 11 i 16 ºC a la depressió Central i al prelitoral i 13 i 18 ºC al litoral.

La temperatura màxima oscil·larà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i al litoral i entre 24 i 29 ºC a la resta del país tot i que podria ser puntualment més alta a punts de Ponent.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

En general, el cel romandrà entre poc mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans que viatjaran de sud-oest a nord-est. Independentment, creixement de nuvolades partir mig matí a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, serralada prelitoral i interior del quadrant nord-est deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors.

A banda fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la meitat nord del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central que, al final del dia reapareixerien a trams de la franja litoral.

Comentarios
Multimedia Diari