El Temps a Tarragona: núvols amenaçadors, però no s'espera pluja

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 d'abril

26 abril 2020 11:30 | Actualizado a 30 abril 2020 17:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel mig ennuvolat en general o molt ennuvolat sobretot fins a migdia i a la meitat oest. A partir del final del matí creixeran nuvolades en àrees de muntanya i d'altres punts de l'interior que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat o cobert. A partir del vespre, la nuvolositat tornarà a augmentar per l'oest del país. A banda, hi haurà núvols baixos al litoral, més trencats al centre del dia.

Pluja

Fins a mig matí s'espera precipitació feble i dispersa a la meitat oest. A partir del final del matí s'esperen ruixats d'intensitat entre feble i moderada a punts del Pirineu, Prepirineu i prelitoral que de manera més aïllada també podran afectar altres punts de l'interior. A partir del vespre, arribaran ruixats dispersos a punts de la meitat oest. La precipitació serà d'intensitat entre feble i moderada en general tot i que és possible que els ruixats siguin localment forts a l'interior del quadrant nord-est. Aniran sovint acompanyats de tempesta i localment també de calamarsa. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, o localment abundants.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. Temperatura màxima similar o lleugerament més baixa, tret de l'extrem nord-est on serà lleugerament més alta.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s'imposarà el component sud i oest a l'interior i el component sud al litoral; ambdós bufaran amb intensitat entre feble i moderada, amb algun cop fort a punts del litoral nord.

Tendència per a demà

De matinada minvarà la nuvolositat tot i que es mantindrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat est. Al matí, el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé la nuvolositat continuarà abundant al quadrant nord-est. Amb tot, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu, Prepirineu i punts de la resta del quadrant nord-est i prelitoral, i a partir de migdia també n'arribaran per l'oest del país. Així, durant la tarda el cel quedarà mig o puntualment molt ennuvolat en general.

Comentarios
Multimedia Diari