El Temps a Tarragona: Núvols baixos fins a mig matí

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 29 de juny

28 junio 2021 08:47 | Actualizado a 28 junio 2021 10:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primera hora del matí el cel estarà mig ennuvolat al terç nord i hi haurà alguns bancs de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i punts de la Catalunya Central. A partir de migdia, es formaran núvols a zones de muntanya i a l'extrem nord-est que al vespre s'estendran cap a altres punts del Prepirineu i nord de la Catalunya Central. A banda, també arribaran intervals de núvols a punts del terç sud i Ponent. Al final del dia, els núvols baixos s'estendran a altres punts de la Catalunya Central i sector central del litoral i prelitoral.

Pluges

De matinada és possible algun plugim dispers al terç nord. A banda, a la tarda és probable algun ruixat feble i minso al Pirineu i Prepirineu Oriental.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. Els valors es mouran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral, i entre 16 i 21 ºC al litoral. La màxima també serà semblant o lleugerament més baixa, sobretot a les Terres de l'Ebre. Els valors oscil·laran entre 23 i 28 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general. Tot i això, fins a primeres hores del matí serà puntualment regular al sector central del prelitoral i la Catalunya Central.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta del dia s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta. Bufarà d'intensitat fluixa amb ratxes moderades. Tot i això, fins al migdia bufarà la tramuntana al nord de la Costa Brava i el mestral a les Terres de l'Ebre, d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguna ratxa forta.

Comentarios
Multimedia Diari