El Temps a Tarragona: Núvols i possibilitat de pluja a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 10 de setembre

09 septiembre 2021 05:34 | Actualizado a 09 septiembre 2021 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada el cel estarà mig ennuvolat en general, si bé a la meitat nord estarà localment molt ennuvolat o cobert. Aquests núvols tendiran a minvar a primeres hores del matí i el cel quedarà poc ennuvolat, localment mig ennuvolat a punts del terç nord del territori. A partir de mig matí, tornaran a créixer nuvolades a punts de muntanya i novament es formaran alguns intervals de núvols baixos al sector central del litoral. A la tarda les nuvolades s'estendran a altres punts de l'interior i del quadrant nord-est i el cel quedarà en general entre mig i molt ennuvolat, o localment cobert al terç nord i quadrant nord-est.

Precipitacions

De matinada s'esperen ruixats i xàfecs al quadrant nord-oest, i en són possibles a la resta de la meitat nord i del terç oest del país. A partir del final del matí s'esperen xàfecs al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i a la resta de la Catalunya Central, i de forma més aïllada a altres punts del prelitoral, mentre que n'és possible algun a punts del sector central del litoral. La precipitació serà d'intensitat feble o moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants, si bé a les comarques avisades podrà ser forta i abundant. Sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral i a la vall de l'Ebre. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa; oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre i entre 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general. Tot i això, de matinada serà puntualment dolenta per la presència de bancs de boira i boirina, especialment a la depressió Central i a punts del Pirineu i Prepirineu. A banda, en moments de ruixat la visibilitat també serà dolenta.

Vent

Fins a primeres hores del matí el vent serà fluix i de direcció variable, tot i que als dos extrems del litoral bufarà vent de component nord entre fluix i moderat. A partir del matí s'imposaran el component sud i est, entre fluix i moderat, si bé es mantindrà el gregal a la meitat nord del litoral amb algun cop fort. Tot i això, a l'interior del terç oest bufarà de component oest fluix fins a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari