El Temps a Tarragona: Núvols tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de setembre

11 septiembre 2021 11:23 | Actualizado a 11 septiembre 2021 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel poc o mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, sobretot durant la primera meitat del dia. Tot i això, durant el matí hi haurà alguna nuvolada a punts de la meitat sud del litoral. A partir de migdia creixeran nuvolades a la serralada litoral i al Pirineu, i durant la tarda també ho faran a altres zones de muntanya, sobretot del Prepirineu i prelitoral amb tendència a arribar a zones del voltant. Amb tot, al llarg de la tarda tendirà a quedar molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i a la Catalunya central que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun ruixat aïllat a la meitat sud del litoral. A banda, durant el matí és possible algun xàfec entre el sud del litoral central i el nord de la Costa Daurada. A partir de migdia s'esperen ruixats a zones de muntanya, sobretot del Pirineu, del prelitoral i de l'interior del quadrant nord-est. A partir del vespre és possible que arribin al sector central del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada; sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. Tot i això, a la zona avisada podran ser localment fortes i acumular quantitats abundants.

Temperatura

La temperatura mínima es mantindrà sense canvis importants, si bé serà lleugerament més alta al terç nord i oest; se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, al Prepirineu i nord de la Catalunya Central, i entre 16 i 21 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, tret de punts del quadrant nord-est on es mantindrà semblant o baixarà lleugerament; oscil·larà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta, si bé serà localment més alta al Pla de Lleida i a l'interior de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, en general. Tot i això, de matinada serà localment regular a punts de la Catalunya Central i del prelitoral per la presència de boirina. A banda, a partir de migdia tendirà a quedar regular en zones de muntanya i en moments de xàfec.

Vent

Durant les hores centrals del dia, bufarà vent de component sud, entre fluix i moderat amb algun cop fort al sud del Segrià i nord de la Terra Alta. La resta de la jornada, el vent serà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari