El Temps a Tarragona: núvols tot el dia i potser algun ruixat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 de juny

01 junio 2020 09:33 | Actualizado a 02 junio 2020 10:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

En general, el cel romandrà entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans que viatjaran de sud-oest a nord-est, si bé de matinada també n'arribaran pel nord-est del país. Independentment, creixeran de nuvolades partir mig matí a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, serralada prelitoral i interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, en aquests sectors. A banda fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la meitat nord del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central que al final del dia reapareixerien a trams de la franja litoral.

Pluja

De matinada és possible algun ruixat feble al nord-est del país. A partir de mig matí, se n'esperen a punts del Pirineu i del Prepirineu, punts de muntanya del prelitoral i especialment interior del quadrant nord-est. En general seran entre febles i moderats, tot i que puntualment podran ser forts i acompanyats de tempesta i fins i tot de calamarsa al quadrant nord-est. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants, o localment abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 14 i 19 al litoral. La màxima serà més alta i es mourà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i al litoral i entre 26 i 31 ºC a la resta, localment més altes a Ponent.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent bufarà fluix i de direcció variable amb terral al litoral, tot i que de matinada a la Costa Brava predominarà el component sud fluix. A partir de llavors, s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral i sobretot a la meitat nord del sector on hi haurà cops forts durant la tarda.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord, sobretot a zones de muntanya pel creixement de nuvolades a partir de mig matí. A la resta, estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que de matinada la nuvolositat serà més abundant i a partir de migdia creixeran nuvolades en zones de muntanya. A més, fins a primera hora del matí i a partir del vespre hi haurà alguns estrats baixos al litoral sud i punts del litoral de l'Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari