El Temps a Tarragona: més pluges 

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 21 de març

20 marzo 2022 10:53 | Actualizado a 20 marzo 2022 16:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert al llarg de la jornada, tot i que es podran obrir algunes clarianes transitòries.

Pluges

S'espera precipitació feble i intermitent a qualsevol punt, tot i que serà menys probable al quadrant nord-oest. Amb tot, al matí serà més probable al quadrant nord-est i resta del litoral i del prelitoral. A la tarda s'intensificarà i es farà més extensa al terç sud, mentre que tendirà a minvar a la resta. En general serà d'intensitat feble, si bé al terç sud serà moderada o localment forta a partir de la tarda. En general s'acumularan quantitats minses. Tot i això, al quadrant nord-est seran poc abundants o localment abundants (més de 20 mm) i al terç sud seran entre abundants i molt abundants (més de 50 mm en 24 hores). A banda, al voltant del sector del Port les quantitats de precipitació acumulada seran localment extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores). La cota de neu voltarà els 1.500 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta mentre que la màxima serà similar.

Visibilitat

La visibilitat serà regular en general, tot i que a zones muntanyoses serà entre regular i dolenta.

Vent

Bufarà vent de component est. En general serà entre fluix i moderat, tot i que hi haurà cops forts al litoral, prelitoral i resta de la meitat sud. Localment hi haurà algun cop molt fort al terç sud (més de 70 km/h).

Comentarios
Multimedia Diari