El temps a Tarragona: Plugims febles i torna a pujar la temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 15 de desembre

14 diciembre 2020 20:30 | Actualizado a 14 diciembre 2020 20:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre molt ennuvolat i cobert fins al final del matí. A partir d'aleshores, tendiran a obrir-se clarianes d'oest a est i al llarg de la tarda i vespre quedarà serè o poc ennuvolat en general, per bé que a zones del terç nord i del litoral es mantindrà entre mig i molt ennuvolat.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera algun plugim feble i dispers al vessant sud del Pirineu i en són possibles de més aïllats a d'altres punts del terç nord i la meitat oest. A la tarda és possible algun plugim aïllat al Pirineu. S'acumularan quantitats de precipitació minses. La cota de neu baixarà dels 2.2 metres de matinada als 1.500 metres a la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa o localment moderadament més baixa, tret del litoral i punts del prelitoral on quedarà semblant. A més, a molts punts de l'interior es donarà al final del dia. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament, localment moderadament, al litoral i prelitoral i al Pla de Lleida. Es mantindrà semblant o lleugerament més baixa a la resta, sobretot al quadrant nord-occidental. La mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta fins a mig matí. A partir d'aleshores, millorarà a la meitat sud fins a quedar bona a partir de migdia.

Vent

Fins a migdia, el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud al litoral nord. Aleshores, s'imposarà el component oest entre fluix i moderat a la meitat sud, amb predomini del mestral a les Terres de l'Ebre on hi haurà algun cop fort. A partir del vespre de nou quedarà fluix i variable, si bé predominarà la tramuntana al nord de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari