El Temps a Tarragona: pot ploure en qualsevol punt fins a mig matí

La previsió meteorològica d'aquest divendres 20 de desembre

19 diciembre 2019 11:06 | Actualizado a 20 diciembre 2019 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert fins a mig matí. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà poc o mig ennuvolat en general. Tot i això, a partir de la tarda el cel quedarà puntualment entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud i oest.

Pluja

Fins a mig matí s'espera precipitació a qualsevol punt del territori, si bé la més continuada i extensa es donarà a la meitat nord i est del país i especialment durant la matinada. De nou a partir del vespre arribarà precipitació pel terç oest del territori. Serà d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al terç nord i meitat est i a la resta del sector central del litoral i prelitoral. En tot l'episodi, a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i Prepirineu la quantitat de precipitació serà molt abundant (més de 50 mm) o localment extremadament abundant (més de 100 mm). És possible que la precipitació vagi acompanyada de tempesta. La cota de neu voltarà els 1.800 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta i màxima lleugerament més alta. La temperatura mínima es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 4 i 9 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 7 i 12 ºC al prelitoral i entre els 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 16 i 21 ºC al litoral i prelitoral i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

Fins a migdia el vent bufarà de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, si bé n'hi haurà de molt forts sobretot a les cotes més elevades del país i meitat nord del litoral i prelitoral. A partir de migdia s'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts. A la nit tendirà a afluixar.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert al llarg del dia al Pirineu i Prepirineu, tot i que al vessant nord de la serralada quedarà mig ennuvolat a partir de mig matí. A la resta del territori, el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert fins a mig matí, sobretot a la meitat oest. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat a partir de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari