El Temps a Tarragona: ambient assolellat i mateixes temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 9 de març

18 diciembre 2019 11:05 | Actualizado a 08 marzo 2020 19:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Predominarà l'ambient assolellat en general, si bé hi haurà intervals de núvols alts i mitjans a sotavent del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat, sobretot a partir de mitja tarda. A més, hi haurà núvols baixos al quadrant nord-est, al litoral central i al Massís dels Ports. Independentment, estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu tot el dia.

Pluja

S'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu durant tota la jornada. La cota de neu baixarà dels 1.400 metres als 1.000 metres al matí. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. A més, és probable algun ruixat feble i dispers al quadrant nord-est fins a mitja tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot a la meitat sud. La màxima serà lleugerament més alta al litoral sud i semblant o lleugerament més baixa a la resta, tot i que al vessant nord del Pirineu serà moderadament més baixa. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, tot i que serà més baixa al vessant nord del Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del país, localment més alta al litoral sud.

Vent

El vent bufarà de components nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts o molt forts al terç sud, a l'Empordà i a cims del Pirineu. Malgrat tot, al litoral central i al quadrant nord-est serà fluix i variable, si bé amb predomini de les components sud i est entre fluix i moderat.

 

Comentarios
Multimedia Diari