El Temps a Tarragona: sol a la costa i núvols a l'interior

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 3 de juny

02 junio 2020 09:29 | Actualizado a 02 junio 2020 09:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que seran més abundants al terç nord on estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de mig matí, creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral i altres punts de l'interior del país. A més, fins a primera hora del matí i a partir del vespre hi haurà alguns estrats baixos al litoral sud i punts del litoral de l'Empordà.

Pluja

Fins a primera hora del matí és possible algun plugim feble al Pirineu o Prepirineu. A partir del final del matí, s'esperen xàfecs al Pirineu, Prepirineu que durant la tarda afectaran de forma més aïllada d'altres punts de l'interior del quadrant nord-est, Catalunya Central, prelitoral i terç oest. A partir del vespre la precipitació es desplaçarà de nord a sud. Seran d'intensitat feble o moderada, si bé localment seran fortes. Aniran sovint acompanyats de tempesta i és possible que localment de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment abundant.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 14 i 19 ºC. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta i es mourà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i al litoral i entre 26 i 31 ºC a la resta. Puntualment més alta a Ponent i Terres de l'Ebre.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent bufarà fluix i de direcció variable amb terral al litoral, tot i que de matinada predominarà el component sud fluix al litoral nord. A partir de llavors, s'imposarà el vent de component sud fluix o moderat, amb algun cop fort al litoral nord a la tarda, tot i que al quadrant nord-oest bufarà de component oest fluix fins a primeres hores de la tarda.

Tendència per a demà

El cel romandrà molt ennuvolat i localment cobert en general fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord-oest a sud-est, però alhora creixeran nuvolades a punts de muntanya que a la meitat nord i punts del prelitoral deixaran el cel molt ennuvolat i localment cobert. A la resta, quedarà el cel poc o mig ennuvolat, sobretot a punts de muntanya. Independentment, a partir del vespre el cel quedarà cobert per núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari