El Temps a Tarragona: temperatures més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 10 de juny

10 junio 2019 05:43 | Actualizado a 10 junio 2019 05:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia cel serè o poc ennuvolat en general. A partir d'aleshores hi haurà creixement de nuvolades, preferentment al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i massís del Port que deixaran el cel mig ennuvolat, puntualment molt. A més, arribaran bandes de núvols alts i prims durant la tarda, així com núvols mitjans a partir del vespre per l'oest del territori. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, més trencats al centre del dia, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, tot i que al litoral pujaran. La màxima baixarà lleugerament tret del litoral sud on serà similar. La mínima oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral, i entre 15 i 20 ºC al litoral, més baixes al litoral nord. La màxima oscil·larà entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, si bé puntualment seran més baixes al vessant nord del Pirineu, i entre 24 i 29 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà tramuntana a l'Empordà durant tot el dia i mestral a les Terres de l'Ebre fins a migdia, entre fluix i moderat amb alguns cops forts. A la resta del territori bufarà vent fluix i de direcció variable fins al matí i de nou al final del dia. La resta del dia bufarà entre fluix i moderat de component sud al quadrant nord-est i resta del litoral, i de component oest a la resta de l'interior.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert la resta de la jornada. Malgrat això, durant la tarda, la nuvolositat minvarà a l'oest del territori on el cel quedarà mig, puntualment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari