El Temps a Tarragona: Temperatures més suaus i menys vent

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 28 de setembre

27 septiembre 2020 20:40 | Actualizado a 27 septiembre 2020 20:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé quedaran alguns intervals de núvols al quadrant nord-est que tendiran a minvar al llarg de la tarda. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols que aniran minvant progressivament.

Pluja

De matinada s'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu, que serà minsa en general. La cota de neu voltarà els 1.800 metres.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta. Els valors els mouran entre 2 i 7 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima en lleu o moderat ascens. Oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC a la meitat sud del país, i entre 19 i 24 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes i altes, tot i que tendirà a millorar.

Vent

Dominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, si bé a les Terres de l'Ebre i al nord de l'Empordà bufarà amb cops forts, sobretot fins a migdia. Fins i tot, a punts del litoral sud hi haurà alguns cops molt forts fins a mig matí. Tot i això, a partir de llavors quedarà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central i al Prepirineu. Per altra banda, durant les hores centrals del jorn girarà a component sud i est al quadrant nord-est i a l'extrem sud del litoral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que aniran creuant núvols alts i prims. Al centre del dia hi haurà algun núvol d'evolució diürna a les muntanyes. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava, sobretot durant el matí.

Comentarios
Multimedia Diari