El Temps a Tarragona: Torna la calma al cel tarragoní

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 16 de desembre de 2019

14 diciembre 2019 19:42 | Actualizado a 16 diciembre 2019 19:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, més abundants a partir de migdia. Independentment, fins a darrera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'altiplà Central, i es formaran intervals de núvols baixos al final del dia al litoral sud.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger o puntualment moderat i màxima similar. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral central i nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta. La màxima es mourà entre els 10 i els 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

En conjunt bufarà vent de component oest fins a mig matí, i de components sud i oest a partir de llavors. En general serà entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda a la costa central i al sud de la Costa Brava amb algun cop fort. Tot i això, hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior de matinada, i general al final del dia.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, amb boirines i algun banc de boira matinal al nord i est de la depressió Central localment persistents fins a mig matí.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Comentarios
Multimedia Diari