El Temps a Tarragona: Tranquil·litat amb domini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 26 de març

25 marzo 2019 11:38 | Actualizado a 26 marzo 2019 06:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé fins a primera hora del matí hi haurà núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé a l'Empordà quedarà semblant o lleugerament més alta. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La mínima es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral, més altes al seu extrem nord. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i Prepirineu, si bé quedaran més baixes al vessant nord del Pirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, amb algunes boirines fins a primera hora del matí al sector central del litoral i prelitoral.

Vent

Bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat en conjunt, si bé amb cops forts i alguns de molt fort als cims del Pirineu i a l'Empordà. Malgrat això, fins a migdia a Ponent i les Terres de l'Ebre bufarà vent de components nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a la vall de l'Ebre. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable, tret de l'Empordà on es mantindrà la tramuntana.

Tendència per a demà

El cel serè.

Comentarios
Multimedia Diari