El Temps a Tarragona: últim dia de sol abans de les pluges

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 30 de març

29 marzo 2019 17:32 | Actualizado a 01 abril 2019 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, tret del litoral on hi haurà intervals de núvols baixos, més abundants al sud i fins a mig matí i de nou al final del dia, quan també arribaran al prelitoral. A més, al centre de la jornada es formaran alguns núvols d'evolució al prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima quedarà semblant. La màxima quedarà similar, tret del litoral i el prelitoral, on serà lleugerament o puntualment moderadament més baixa. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i el Prepirineu, 1 i 6 ºC a la depressió Central, el prelitoral i el litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, el Prepirineu i el litoral, i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà vent de component est al litoral i prelitoral, entre llevant i xaloc, i de component sud a la resta del territori. En conjunt serà fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitació a l'extrem sud del país que durant el matí s'estendrà a la resta de la meitat sud del litoral i el prelitoral. A la tarda la precipitació arribarà a tot el territori, tot i que la més persistent i intensa es mantindrà al sud del país. En general serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses o poc abundants, per bé que al terç sud podran ser abundants (fins a 50 mm en 24 h) i puntualment moderades. La cota de neu se situarà entorn dels 1800 metres. La precipitació podrà anar acompanyada de fang.

Comentarios
Multimedia Diari