El Temps a Tarragona: Xàfecs amb tempesta a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 24 d'abril

| Actualizado a 23 abril 2022 17:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

Circularan núvols d'oest a est, sobretot alts i mitjans, que fins a migdia deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat nord, sobretot al terç nord on estarà puntualment molt ennuvolat o cobert. A la meitat sud, estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos al prelitoral sud i al sud de Ponent. A partir de migdia tendirà a quedar serè en general, malgrat que quedaran intervals de núvols al nord-est i al vessant nord del Pirineu, i creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del terç nord.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera alguna precipitació feble al vessant nord del Pirineu i de forma més puntual no se'n descarta a altres punts de l'extrem nord del país. A la tarda s'esperen alguns xàfecs, febles o moderats, a punts del Pirineu i Prepirineu Oriental i ens són de probables a d'altres punts de la serralada, així com al voltant de la Serralada Transversal. S'acumularan quantitats minses de precipitació, o localment poc abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.600 metres al sector occidental i 1.800 metres a la resta amb tendència a pujar amb el pas de les hores. A la tarda els xàfecs localment aniran acompanyats de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima pujarà lleugerament o localment de forma moderada o acusada a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general. Tot i això, fins a primeres hores del matí hi haurà bancs de boira i boirina al prelitoral sud, l'altiplà Central i punts de la Catalunya Central.

Vent

A l'interior bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes o fins i tot molt fortes, sobretot a zones elevades, malgrat que hi haurà estones de vent fluix i variable al terç nord. Al litoral, el vent serà de components sud i oest, sobretot de llebeig, fluix o moderat amb ratxes fortes i fins i tot algunes de molt fortes.

Comentarios
Multimedia Diari