Gran expectació a La Pobla davant l’actuació de Manu Tenorio del dia 27

La Festa Major d’hivern de La Pobla obrirà el seu programa d’actes aquest proper dissabte dia 19 de gener, amb la setena edició del festival de màgia “Abraca... Pobla!”

14 enero 2019 17:43 | Actualizado a 13 febrero 2019 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper diumenge 27 de gener, a les 19 hores, Manu Tenorio pujarà a l’escenari del Casal Cultural de La Pobla de Mafumet per oferir un repàs musical al seu darrer treball discogràfic, amb pinzellades a alguns dels temes musicals més coneguts que ha interpretat d’ençà que va saltar a la fama gràcies al televisiu concurs Operación Triunfo.

Tenorio no estarà sol en la seva visita a La Pobla. Al contrari, actuarà davant d’un Casal Cultural ple, tal i com demostra el fet que, en només una hora des de l’obertura del procés de venda d’entrades, aquestes ja s’han esgotat les localitats de platea. Es preveu que, en breu, també ho facin les de l’amfiteatre, completant així les 400 places disponibles en el primer dia de venda d’entrades, destinat exclusivament als habitants empadronats a La Pobla.

En el cas que restin entrades disponibles, els empadronats podran adquirir-­les fins al 22 de gener, mentre que els no empadronats podran comprar-­ne del 23 al 25 de gener.

Cal recordar, a més, que es tracta d’un espectacle amb rerefons solidari, tota vegada que la recaptació íntegra assolida amb aquesta activitat serà destinada a causes benèfiques. La mateixa finalitat tindrà la venda d’entrades de l’espectacle teatral “El tràmit”, que serà representat al Casal pobletà el 3 de febrer (19.30 h), i que posarà les seves entrades a la venda del 21 al 29 de gener -per a empadronats-­ i del 30 de gener a l’1 de febrer –no empadronats.

Finalment, el vermut solidari del 20 de gener (12 h, Pavelló), amb l’actuació en directe de Vergüenza Ajena, també destinarà la recaptació íntegra a causes solidàries. En aquest cas, a col·laborar amb l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral – la Muntanyeta. La venda de localitats tindrà lloc el mateix dia de l’espectacle, a les taquilles del Pavelló municipal. Tant aquest vermut solidari, com les actuacions de Manu Tenorio i de l’obra “El tràmit” tenen un preu d’entrada de 5 €.

Tots tres espectacles s’integren en la celebració de la Festa Major d’hivern de La Pobla de Mafumet, en honor a la Mare de Déu del Lledó. Aquestes tindran lloc els caps de setmana compresos entre el 19 de gener i el 10 de febrer, i inclouran un total de 27 propostes, entre les quals hi destaca la diversitat i qualitat dels actes programats. En aquest sentit, la programació donarà inici amb la setena edició del festival de màgica “Abraca... Pobla!”, que s’ha consolidat com un acte imprescindible d’aquesta festa major d’hivern. Com sempre, la cita amb la màgia serà doble, ja que s’oferirà una gala familiar (19 de gener) i una gala internacional (20 de gener).

A més, aquest primer cap de setmana d’activitat festiva també inclourà la representació de l’obra “Llir entre cards”, a càrrec de La Corriola Teatre (19 de gener);; i el parc d’inflables i circuit de motor per a infants i joves, així com el tradicional vermut solidari (20 de gener), amb l’actuació de Vergüenza Ajena.

Pel que fa a la resta d’activitats incloses en el programa de la Festa Major del Lledó a La Pobla de Mafumet, aquestes inclouran propostes imprescindibles com la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó, els correfocs, els versots i la cercavila, el sopar de germanor, la trobada d’intercanvi de plaques de cava, els actes litúrgics i moltes altres propostes destinades a un públic familiar.

El programa complet de la Festa Major del Lledó a La Pobla de Mafumet ja està disponible a l’App femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials de Facebook i Twitter. 

Comentarios
Multimedia Diari