Imputen una dona de 22 anys per vexar quatre companys de classe a Tarragona

La jove humiliava les víctimes per motius d'ètnia, orientació sexual, lloc de procedència i edat

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han imputat una veïna de Tarragona de 22 anys per uns delictes continuats contra la dignitat humana, la incitació a l'odi racial, contra la llibertat i orientació sexual, i conductes gerontòfobes per raó d'edat. La noia era alumna d'un curs de formació en una escola d'adults de Tarragona i, des de mitjans d'octubre, estava sotmetent de manera habitual i continuada quatre companys de classe a tota mena d'episodis de violència verbal i tractes vexatoris. El seu objectiu era humiliar-los i vexar-los per motius d'ètnia, orientació sexual, lloc de procedència i edat. A aquests comentaris s'hi afegien amenaces, provocacions, coaccions i insults.

Davant d'aquest tracte vexatori i humiliant, les víctimes manifestaven un sentiment d'angoixa creixent per la gratuïtat dels atacs verbals soferts que lesionaven greument la seva dignitat humana. Un cop els Mossos van tenir coneixement d'aquestes actituds, van iniciar una investigació que els va permetre constatar els fets.

El 20 de febrer, agents de la Comissaria de Tarragona van identificar i imputar penalment la dona -de nacionalitat espanyola- per la seva presumpta relació amb els fets. La imputada haurà de respondre d'aquests fets davant la justícia quan sigui requerida per l'autoritat judicial competent.

Comentarios
Multimedia Diari