Inversió de 170.000 euros per a l’asfaltatge del polígon de Valls

Les obres de renovació del carrer d’Artesans s’allargaran fins al proper dimarts, 13 de febrer. Hi haurà afectacions en el tram on es treballi

06 febrero 2018 09:56 | Actualizado a 06 febrero 2018 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Han començat les obres de renovació del ferm del carrer d’Artesans, una de les principals vies de comunicació del polígon industrial de Valls.

Es preveu que els treballs finalitzin el proper dimarts, dia 13 de febrer, en una actuació que suposarà una inversió de l’Ajuntament de 172.158 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament.

La Regidoria de Via Pública ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, amb l’objectiu de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles al carrer d’Artesans a través de vies alternatives. Així, el carrer es mantindrà obert al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi.

En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa.

Només es tallarà completament el trànsit de vehicles en aquest tram quan es procedeixi a dur a terme l’asfaltatge

Tot i que aquest calendari s’ha planificat per reduir al màxim les afectacions i les molèsties a la circulació del carrer d’Artesans, es recomana que per accedir al polígon industrial s’eviti, en la mesura del possible, aquesta via i s’utilitzin trajectes alternatius.

En aquest sentit, a més de la senyalització d’obres que s’instal·larà, la Policia Local de Valls reforçarà els serveis en aquesta zona del polígon per regular el trànsit i orientar els conductors.

A causa de la pluja, les obres de millora urbanística de l’entorn de l’aparcament de Mossos d’Esquadra, al Barri Antic de Valls, que havien de començar ahir dilluns, dia 5, es faran avui si el temps ho permet.

Les obres finalitzaran aquest mateix mes de febrer i no hi ha previst talls de trànsit, excepte en moments puntuals per entrada de maquinària a l’obra. Durant aquest període, l’aparcament de superfície quedarà tancat.

El projecte comportarà una inversió de l’Ajuntament de 70.000 euros i dóna continuïtat a les millores efectuades en aquest espai en els últims anys.

Restauració d’un arc medieval

La darrera actuació va ser la restauració patrimonial d’un arc medieval que l’enderroc de dos immobles va posar al descobert l’any passat.

Les obres que aquest mes de febrer s’executaran preveuen la instal·lació de mobiliari urbà divers i, a més de papereres i pilones, també s’ha previst col·locar-hi bancs en diferents punts i adequar un espai per poder seure-hi, amb l’objectiu de fer més agradable urbanísticament l’entorn i afavorir que pugui ser un punt de trobada i esbarjo dels veïns de la zona.

Comentarios
Multimedia Diari