Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Josep Maria Cruset serà el cap de llista de Junts el 23-J

El 75,3 per cent dels afiliats del partit li van donar suport. La resta de vots van anar a Hèctor Lòpez Bofill

10 junio 2023 08:09 | Actualizado a 10 junio 2023 17:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Josep Maria Cruset ha estat escollit com a cap de llista de Junts per Catalunya al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per a les eleccions del 23 de juliol al Congrés dels Diputats, després de rebre l’aval del 75,3%% dels afiliats del partit que han participat a les primàries que s’ha celebrat avui a través d’una votació telemàtica. L’altre aspirant, Hèctor Lòpez Bofill, ha obtingut el suport del 24,8%.

Després de conèixer els resultats, Cruset ha agraït la confiança rebuda per part de les bases de Junts per Catalunya. “És una motivació afegida haver rebut els vots de tants i tants afiliats. A partir d’avui mateix, dedicaré tots els esforços a treballar per representar i per convèncer als més de 800.000 ciutadans de les nostres comarques sobre el nostre projecte per defensar el sud de Catalunya, el país i la democràcia”, ha remarcat.

El cap de llista ha destacat la intensitat d’aquesta breu campanya de primàries, on ha tingut l’oportunitat de visitar les 10 comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. “Posarem tots els esforços i treballarem de valent per arribar a tothom. Farem una campanya de proximitat amb la gent i amb les nostres comarques”, ha subratllat.

Comentarios
Multimedia Diari