Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’AEQT i la URV posen en marxa el primer curs sobre seguretat de processos en la indústria química

  Aquestes institucions han posat en marxa la primera edició del curs que ha estat inaugurat el dilluns 12 al matí per part de la directora gerent de l’AEQT, Maria Mas

  12 diciembre 2022 12:32 | Actualizado a 12 diciembre 2022 12:51
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El curs, que s’impartirà durant tota aquesta setmana al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV, té per objectiu formar experts en seguretat de processos, i s’adreça a professionals de la industria que no són especialistes en seguretat de processos i volen anar més enllà en aquest coneixement.

  Aquest model de curs és pioner a Espanya, ja que presenta un enfocament innovador amb la participació de ponents no només de la mateixa indústria química o d’empreses especialitzades, sinó també de la universitat i de l’Administració Pública.

  L’interès despertat per aquesta primera edició ha superat les expectatives, amb un total de 30 alumnes participants: les 25 places ofertades inicialment es van cobrir ràpidament i finalment es van ampliar a 30. Tot i així, encara han quedat alumnes en llista d’espera que podran incorporar-se a la segona edició del curs, ja que està previst que es vagi repetint cada any.

  El desenvolupament d’aquest curs forma part d’un dels pilars bàsics del Pla Estratègic de l’AEQT 2021-2023, en particular de la primera de les seves línies estratègiques: “Desenvolupar l’excel·lència en seguretat i sostenibilitat”. En aquesta línia, en paral·lel a la posada en marxa d’aquest curs, des de l’AEQT es treballa ja en el disseny i posada en marxa d’un màster en aquest àmbit, que permetrà un nivell de coneixement més ampli i amb un major nivell d’especialització.

  Comentarios
  Multimedia Diari