Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Associació contra el Càncer celebra el Sopar Solidari

El president de l’Associació contra el Càncer a Tarragona, Federic Adan, parla de les novetats del Sopar Solidari que l’entitat celebrarà el 12 d’abril a l’Hotel Gran Palas de la Pineda

02 abril 2024 11:59 | Actualizado a 02 abril 2024 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Parli’ns una mica més del sopar.

El Sopar Solidari és una de les cites més importants del nostre calendari perquè ens permet continuar finançant projectes de recerca oncològica i millorant la qualitat de vida dels pacients i familiars que pateixen la malaltia gràcies als diferents serveis gratuïts que oferim.

Es realitzarà el 12 d’abril l’hotel Gran Palas de la Pineda i està obert a tota la ciutadania. Les inscripcions es poden fer fins al dia 5 d’abril a contraelcancer.koobin.cat, o bé fer un donatiu mitjançant la ‘Taula 0’. Esperem batre les xifres de la passada edició i superar les 300 inscripcions.

Quines novetats presenta enguany el Sopar Solidari de l’Associació contra el Càncer?

L’edició d’aquest 2024 serà la primera en la qual atorgarem els premis de l’Associació contra el Càncer a Tarragona amb la voluntat de reconèixer el paper d’empreses, institucions i entitats del territori en la lluita contra la malaltia.

Un dels premiats és el Servei d’Hematologia de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona dirigit per l’Institut Català d’Oncologia, per ser un centre de referència per tots els pacients amb hemopaties malignes del territori i un referent en innovació i recerca.

El Corte Inglés per impulsar la Women Race i convertir-la en una de les cites esportives i solidàries imprescindibles del territori, a la vegada que es visibilitza el càncer de mama i al seu impacte en les dones que el pateixen.

Finalment, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, com un dels nostres grans aliats en la prevenció del càncer, la promoció d’hàbits de vida saludable i per articular el programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte.

Però no és l’única novetat amb què compten enguany, no?

Efectivament. Enguany les empreses del territori han pogut col·laborar amb l’esdeveniment i sumar-se a la lluita contra el càncer. En aquest sentit, estic molt impressionat amb la solidaritat del nostre teixit empresarial i, durant la vetllada, podrem veure i conèixer les diferents empreses que hi han contribuït.

Per altra banda, no vull deixar de passar aquesta oportunitat per anunciar que enguany comptem amb el suport i patrocini principal de FCC MEDIO AMBIENTE S.A.U., empresa de gestió integral de residus, que ha apostat sempre per la innovació i per millorar el benestar de la ciutadania tot fent ciutats més sostenibles, a qui vull agrair públicament, en nom de l’Associació contra el Càncer a Tarragona, la consciència i responsabilitat social que mostren fent el pas d’esdevenir empreses actives contra el càncer patrocinant el nostre Sopar Solidari. Estem segurs que, de cara a les pròximes edicions, hi haurà altres empreses que seguiran l’exemple de FCC MEDIO AMBIENTE.

Comentarios
Multimedia Diari