Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  L’IMET premia a sis centres educatius de Tarragona

  Els guardonats són el CEE Sant Rafael, els col·legis Sant Pau i Vedruna Sagrat Cor, les escoles Arrabassada i El Miracle, i la llar d’infants El Ninot

  30 noviembre 2023 21:40 | Actualizado a 01 diciembre 2023 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Aquest dijous es va celebrar, a la sala d’actes de l’Institut Vidal i Barraquer, l’entrega de guardons de la dotzena edició dels Premis d’Educació IMET “Josep Vives Ciurana” que reconeixen els centres escolars amb projectes innovadors relacionats amb la manera d’educar en la infància.

  El premi de la categoria d’educació especial va ser per al projecte Brotart. Cultivem les emocions a través de l’art i la Cultura del col·legi d’educació especial Sant Rafael, mentre que el premi d’educació infantil de primer cicle se’l va endur la llar d’infants municipal El Ninot per la seva iniciativa Racó d’Intercanvi. En la categoria d’educació infantil de segon cicle va ser guardonat el col·legi Sant Pau Apòstol, pel projecte Una Mirada a l’Univers i en la categoria d’educació primària, va guanyar el treball M’endevines, Gimcana literària de l’Institut Escola l’Arrabassada. En altres categories, com la d’Experiències Transversals de Centre, es va otorgar el reconeixement a l’escola El Miracle, pel seu projecte Marxa per la sostenibilitat, i l’accèssit especial d’aquest any titulat Les Arts a l’educació se l’ha endut el col·legi Vedruna Sagrat Cor per Pilons Parade.

  També es va commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que se celebra cada 30 de novembre. El lema d’enguany és La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora. De fet, la temàtica dels reconeixements atorgats i de l’accèssit especial d’aquesta edició dels Premis IMET es va centrar en diferents disciplines artístiques.

  Els premis, organitzats per l’IMET i patrocinats per Repsol, estan dotats amb 1.200 €. Un dels objectius d’aquests és promoure activitats educatives i socioeducatives encaminades a cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura i les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat.

  Comentarios
  Multimedia Diari