La Fira de la Cervesa aposta per propostes culturals i un format d’acció comercial

Durant l’octubre es podran adquirir productes locals de cada elaborador, la beguda del territori i un got de tast de regal

25 septiembre 2020 08:20 | Actualizado a 25 septiembre 2020 09:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Comerç, Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, juntament amb els elaboradors locals i les cerveseries del territori, van acordar i han estat treballant les darreres setmanes en una proposta per adaptar la 4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals, que aquest any no comptarà amb el recinte firal.

Des de l’organització s’han valorat diverses opcions i finalment s’ha optat per fer una proposta d’acció comercial de venda directa, en la que es fa partícips als comerços locals i cervesers del territori, i que va adreçada als consumidors locals. Aquesta acció es perllongarà durant tot el mes d’octubre en un format d’oferta comercial.

Així doncs, com a alternativa s’ha dissenyat una oferta comercial que permetrà adquirir productes locals singulars a de cada elaborador, cervesa artesana del territori i un got de tast com a regal.

Aquesta oferta es comercialitzarà als establiments participants a l’edició d’enguany, que són un total de nou comerços locals. Les cerveses artesanes participants són Cerveseria Boixets, Cerveseria Segarreta, Cerveseria les Clandestines i Cerveses de Ponent. Aquesta oferta inclou el got de la Fira de la Cervesa (fins a esgotar existències), dues cerveses artesanes i un dels productes singulars que ofereixen els establiments. Es podran adquirir durant tot el mes d’octubre, de dijous a diumenge, pel preu de 10 euros.

Per altra banda, també s’ha apostat per programar tres concerts, en un format marcat per la normativa vigent, i que es duran a terme en espais a l’aire lliure i al Teatre del Casal. El primer tindrà un format itinerant i a l’aire lliure pels carrers comercials, i en el que no serà possible seguir al grup musical. Serà el dissabte 10 d’octubre a càrrec de Dixthree, una formació que ens transportarà a la música de Nova Orleans. Divendres dia 16 d’octubre, el Teatre del Casal, acollirà la segona actuació amb Bóssalo, una proposta amb peces de bossa nova. El dia 30 d’octubre serà el torn del grup de versions Mood, un grup de versions per a tots els públics.

Aquests concerts seran gratuïts i amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció estipulades per l’organització i les de caràcter general. Les inscripcions s’obriran a partir del 5 d’octubre a través d’una plataforma digital.

Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’anima a tota la ciutadania a col·laborar amb aquesta iniciativa que pretén potenciar i dinamitzar el teixit comercial.

Comentarios
Multimedia Diari