La Marató del Priorat ja suma 300 inscrits en la tercera edició

Un total de 18 cellers de la comarca col·laboren en la cursa. Les inscripcions estan obertes fins a finals de setembre

19 mayo 2017 18:26 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 300 persones ja s’han inscrit en la tercera edició de la Marató del Priorat, que se celebrarà el pròxim 1 d’octubre. De fet les inscripcions estaran obertes fins al 25 de setembre. Aquest dilluns van entrar en vigor les noves tarifes. En el cas de la Marató (41 quilòmetres i 1.453 metres de desnivell positiu), el preu és de 49 euros per persona, així mateix en el cas dels grups de 4 o més persones s’ofereix un preu promocional de 44 euros per persona. En el cas de la Mitja (21 quilòmetres i amb uns 657 metres de desnivell positiu), el preu individual és de 43 i de 38 euros per persona si la inscripció es realitza en grup.

«Estem contents del ritme d’inscripcions que portem, tot i que a l’últim moment sempre hi ha una empenta final», explica Xavi Martí, organitzador de la cursa juntament amb Albert Carbassé. De fet, esperen poder doblar la xifra actual d’inscrits abans que acabi el termini.

Una altra de les xifres que també creix és la de cellers col·laboradors. Actualment 18 establiments han donat el seu suport a l’organització de l’esdeveniment. Un d’aquests cellers que estrenarà la seva participació aquesta edició és el celler Sabaté i Mur Vinaters, de Torroja del Priorat, així mateix també ho farà el celler Mas Martinet de Falset. «Ens sembla realment una iniciativa interessant per donar a conèixer l’entorn i el vi del Priorat», destaca Sandra Torres del celler Sabaté i Mur Vinaters, i afegeix que «gaudir de l’esport i poder passejar pel territori fomenta que la gent es mogui per la comarca i conegui tot el que l’envolta». L’organització agraeix aquest suport. «És un èxit que cada cop més cellers vulguin participar en la cursa perquè ens uneix la voluntat de voler promocionar el Priorat», afirma Xavi Martí.

Internacionalització

Un dels objectius principals de l’organització per aquesta tercera edició és obrir la prova a la participació de corredors internacionals, una experiència que s’inicià en les dues primeres convocatòries i que es vol reforçar aquest 2016. «Sabem que tenim un producte peculiar i únic, no hi ha cap cursa que s’hi assembli. El que busquem és impulsar la difusió fora de les nostres comarques i arribar a Barcelona, a la resta de l’estat i altres països, per aquesta raó intentem col·laborar amb gent que té nexes fora del territori en el món de l’esport», conclou Xavi Martí.

 

sfornos@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari