La nova parada de bus del Pont del Diable ja funciona

Han finalitzat les obres de millora per garantir-se la seguretat i millorar l’accessibilitat. Es tractava d’una històrica reivindicació veïnal

31 julio 2020 08:10 | Actualizado a 31 julio 2020 08:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha posat en funcionament la nova parada d’autobús del Pont del Diable.

La parada està ara ubicada a tres metres de distància de la carretera N-240, a l’entrada del camí d’accés del Pont del Diable i s’ha aprofitat la illeta ja existent d’ordenació dels carrils d’entrada i sortida a l’aqüeducte per obrir un vial exclusiu per als autobusos que hi fan parada.

A més de l’obertura del vial, s’ha pavimentat l’accés a la parada i la illeta, s’hi ha instal·lat una marquesina i s’ha definit un camí d’accés per a vianants adjacent a la calçada que porta a l’aparcament del Pont del Diable.

La totalitat de les obres s’ha realitzat en terrenys públics i ha comptat amb un pressupost de 25.000 euros.

«Amb la posada en funcionament de la nova parada donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d’anys. Hem millorat la seguretat i accessibilitat de la parada i l’hem dotat dels elements i mobiliari urbà necessari per tal de garantir la mobilitat de vehicles i persones a la zona», explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Fins ara, la parada en qüestió estava instal·lada en ple carril d’incorporació a la carretera N-240, sense marquesina ni cap altre resguard. Això obligava els usuaris a caminar per l’estret voral de la via, fins a arribar a l’accés del monument, a l’aparcament. Es tractava de l’única manera que hi havia d’arribar al Pont del Diable en transport públic. Ara, l’accés és més segur.

Comentarios
Multimedia Diari