La programació del Centre Cívic de Valls incorpora activitats per al jovent

S'han incorporat les propostes realitzades pels joves durant l'Espai de l'Estudiant amb cursos i tallers informatius

19 mayo 2017 21:57 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta tardor, el Centre Cívic incorporarà per primera vegada a la seva programació activitats destinades al públic adolescent i juvenil de la mà de Valls Jove, el servei de joventut municipal.

Així, el programa comptarà amb les propostes realitzades per joves durant l’Espai de l’Estudiant, com tallers sobre sexualitat i prevenció del VIH, escriptura, maquillatge i cursos de circ i iniciació als escacs.

En aquest context, també s’han organitzat tallers de l’Aula de Cuina dirigits als més joves que es realitzaran a les aules de cuina de Vallsgenera.

La nova programació es posarà en marxa la segona setmana de setembre, a partir del dia 15, a l’Espai Ca Creus. Aquesta vegada, comptarà amb 51 activitats, tot mantenint les propostes habituals obertes a tots els públics, les dirigides a la gent gran, als infants i les de caràcter familiar.

D’aquesta manera, s’inclouran cursos trimestrals, tallers monogràfics, xerrades i espectacles, com el taller de cal·ligrafia àrab, el curs de defensa personal o activitats de l’Escola de Pares, que tenen com a finalitat oferir eines per a gestionar la relació amb els fills i filles. Des del Centre Cívic també s’incorporaren dues noves propostes: un curs d’iniciació a les sevillanes i un altre sobre fotografia.

A més, en el context de l’Any de les Biblioteques, la Biblioteca Carles Cardó i el Centre Cívic han organitzat un conjunt d’actes dirigits especialment a un públic infantil i familiar, com contacontes i monòlegs i espectacles.

El 40% d’aquestes activitats són gratuïtes, mentre que les que són de pagament comptaran amb descomptes dirigits, principalment, als col·lectius en risc d’exclusió amb l’objectiu de «potenciar la cohesió, la dinamització i l’acció cívica d’aquest espai al Barri Antic», s’apunta des de l’Ajuntament de Valls.

D’altra banda, els col·lectius de gent gran i de joves gaudiran de preus reduïts.

Dimarts s’obriran les inscripcions per tal de poder participar en les diferents activitats. Els interessats han d’anar a l’Espai Ca Creus de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i els dimarts i dijous, de 5 a 7 de la tarda.

Les activitats estan organitzades pel Centre Cívic amb la col·laboració de diferents entitats, com el Patronat Municipal d’Esports, Vallsgenera (Punt Òmnia), SIAD, el servei de Benestar Social, Fundació Vilaniu, Cia Passabarret, la Biblioteca Carles Cardó, el Club d’Escacs Valls, Colla Pessigolla o Viatges Iltrida.

Comentarios
Multimedia Diari