La Sala Trono ajorna el FITT Noves Dramatúrgies

El festival de teatre, que s’havia de realitzar inicialment del 24 al 27 de juny, s’ha traslladat a la primera setmana de setembre

25 abril 2020 07:50 | Actualizado a 26 abril 2020 13:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les circumstàncies actuals marcades per la pandèmia de la Covid-19 han obligat a redefinir la setena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que s’havia de celebrar del 24 al 27 de juny. És per això que des de la Sala Trono han anunciat «el canvi de dates del Festival Internacional de Teatre de Tarragona a la primera setmana de setembre, del 2 al 5.

En el comunicat, s’especifica que «atès que les mesures de prevenció de les autoritats sanitàries indicades pel govern no permeten poder celebrar el Festival Internacional de Teatre de Tarragona amb garanties per les companyies, el públic, els professionals i els proveïdors en les dates previstes, els organitzadors han decidit ajornar-lo».

Així mateix, recorden des de l’organització, «l’aposta per fer el possible per mantenir la cita i no haver de suspendre un altre esdeveniment cultural a la ciutat, tot i que en el cas de les companyies internacionals, la situació actual els fa plantejar-se posposar-les a l’edició del 2021».

Gaudir del teatre

Tot i això, l’organització assegura que «seguirem gaudint del teatre més contemporani, els workshops, els sopars del Pitu, les jornades per professionals, els vermuts teatrals i totes les activitats ja tancades per aquesta edició en el que serà una experiència, la del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, ben singular».

Comentarios
Multimedia Diari