La URV rep prop de 900 candidatures d'arreu del món per cobrir 61 places per fer el doctorat

Les persones seleccionades tindran un contracte de treball de fins a tres anys

| Actualizado a 14 septiembre 2021 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha rebut prop de 900 candidatures d'arreu del món per cobrir la seixantena de places ofertades per fer el doctorat. Aquest dilluns ha finalitzat el període de recepció de sol·licituds per a les 61 places disponibles d'investigadors predoctorals en diferents àmbits de recerca, en el marc del programa Martí i Franquès de la URV. Fonts de la URV es congratulen del gran abast que ha tingut la convocatòria -el 91% dels candidats són de fora de l’estat espanyol- i de l'elevat interès que ha generat, ja que s'han rebut 897 sol·licituds vàlides. D'aquestes, un 39% són dones.

Ara, amb el termini de sol·licituds tancat, comença la fase de selecció i avaluació, en què participaran experts internacionals i comitès de selecció de la URV. Es preveu que els 61 seleccionats s'incorporin a la universitat a partir de desembre de 2021 i gaudiran d'un contracte de treball de fins a tres anys.

Durant la seva estada a la URV, els candidats treballaran en la seva tesi doctoral, rebran una formació multidisciplinària i intersectorial i els candidats de la modalitat MSCA-COFUND podran fer estades de recerca internacionals tant en universitats i centres de recerca, com en empreses i institucions.

Comentarios
Multimedia Diari