La vinícola de Sarral inaugura un nou edifici de cava

L’acte institucional va tenir lloc ahir a la una del migdia a la nova planta. 800 persones van visitar les noves instal·lacions

24 marzo 2019 15:34 | Actualizado a 24 marzo 2019 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La vinícola de Sarral va inaugurar ahir a la una del migdia un nou edifici construït exclusivament per a l’elaboració de cava Portell. A la una del migdia, es va celebrar l’acte institucional i el tret de sortida a aquesta jornada festiva.
800 persones van visitar les noves instal·lacions, i també van assistir-hi autoritats, representants institucionals. 

L’edifici ha estat construït sobre un terreny de 20.000 metres quadrats al llarg de 21 mesos. L’edifici, d’una sola planta, consta de 6.000 metres quadrats dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava, amb una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança. 

L’edifici està preparat per fer cabre tots els estadis del procés d’elaboració del cava, tiratge, criança, desengorjada i emmagatzematge, tant del producte acabat com de les matèries primeres. A més, ha estat dotat de les últimes tecnologies per afavorir la producció, i la línia permet elaborar 3.000 ampolles per hora.
Amb aquesta inversió es preveu que el 60% del consum necessari per al correcte funcionament de l’edifici provingui d’energia renovable. 

La vinícola de Sarral
La vinícola de Sarral va ser fundada l’any 1907 i agrupa 680 socis de la comarca de la Conca de Barberà. De fet produeixen 10 milions de quilos de raïm, i uns 7,5 milions de litres de vi principalment de Trepat, Macabeu i Parellades, les seves varietats més representatives. 

Amb una facturació de 9 milions d’euros, la vinícola de Sarral comercialitza els seus productes a 20 països. En total, 1,8 milions d’ampolles de cava i vi emparades sota tres denominacions d’origen: DO Conca de Barberà, DO Catalunya i DO Cava.

Comentarios
Multimedia Diari