l’Associació Pessebrista de Tarragona exposa un pessebre al Mercat Central

El diorama, ubicat a la planta principal del Mercat, al costat de la consigna, estarà exposat fins el proper dia 11 de gener del 2020

12 diciembre 2019 17:24 | Actualizado a 13 diciembre 2019 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Mercat Central acull des d'aquesta setmana un pessebre realitzat pels artistes Joan Plana, M. Josepa Pasano i Xavier Fort, membres de l’Associació Pessebrista de Tarragona.

Per segon any, l’edifici modernista exposa una representació en forma de diorama. En aquesta ocasió es reprodueix l’adoració dels pastors en un ambient rural, als afores d’un poble, envoltat de vegetació i muntanyes.

Dos dels autors del pessebre del Mercat, Plana i Pasano, van estar recentment guardonats amb el ‘Trofeo Federación Espanyola 2019’, com a reconeixement per la seva trajectòria i la seva tasca com a promotors del pessebrisme arreu de l’estat.

Per la seva banda, les figures que apareixen al diorama han estat modelades pels artistes artesans barcelonins Daniel José i Gemma Bertran.

El diorama, ubicat a la planta principal del Mercat, al costat de la consigna, estarà exposat fins el proper dia 11 de gener del 2020, durant l’horari d’obertura al públic, de 8:30 a 21h de dilluns a dissabte. 

Comentarios
Multimedia Diari