Les Coves de l'Espluga, escenari d'un anunci de l'empresa Nutrexpa

Una trentena de persones de la productora Picnic van romandre dilluns des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda a l´interior de les Coves rodant imatges d´aquest anunci

19 mayo 2017 22:46 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El dilluns passat, 18 de maig, les Coves de l’Espluga van ser l’escenari on es va enregistrar el nou anunci del pastisset Phoskitos, de l’empresa d’alimentació catalana Nutrexpa, que va ocupar aquest emblemàtic espai durant tot el dia.

Més de 30 persones de la productora Picnic, a qui Coves de l’Espluga havia llogat la cavitat per tota la jornada, van romandre des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda a l’interior de les cavitats rodant imatges d’aquest anunci que apareixerà a les pantalles de televisió aproximadament d’aquí a un mes.

Quatre camions i dues furgonetes de l’equip tècnic ja havien arribat a les 8 del matí per condicionar el marc on s’havien de rodar les escenes. També eren presents en el rodatge representants de l’agencia de publicitat i de la mateixa Nutrexpa. El servei de càtering de tot el dia va anar a càrrec del restaurant espluguí El Gatim.

Protagonitzat per tres nens

L’espai escollit va ser l’indret de la Cova de la Vila conegut com ‘la Maternitat’, ja que és on té lloc el part del neolític quan la cova funciona com a Museu. Tres nens vestits de prehistòrics són els protagonistes d’aquest anunci elaborat per l’agència Tapsa Young and Rubicam i executat per Picnic, per tal de promocionar i difondre entre el públic infantil i juvenil aquest històric pastisset d’aquesta marca d’alimentació catalana.

En finalitzar el rodatge, tant els representants de l’agència de publicitat (una empresa d’àmbit internacional present en un centenar de països) com de Nutrexpa (reconeguda per tenir marques tan populars com Cola Cao, Nocilla, Cuétara o La Piara) van quedar molt satisfets del marc que havia ofert la Cova i de la feina de la productora Picnic. Ara queda sintetitzar les múltiples hores de rodatge en un anunci de 20 segons.

Comentarios
Multimedia Diari