L´Escolania de Montserrat actuarà a la Catedral de Tarragona el proper 29 de maig

Durant el concert, que serà a les 20.30 h la Catedral, s´interpretaran peces de mestres de l´Escolania i música religiosa europea tant del segle XX com del XXI

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escolania de Montserrat actuarà a la Catedral de Tarragona el proper 29 de maig. Durant el concert, que serà a les 20.30 h la Catedral, s’interpretaran peces de mestres de l’Escolania i música religiosa europea tant del segle XX com del XXI. Sota la direcció de Llorenç Castelló, l’Escolania de Montserrat actuarà amb l’acompanyament de la Capella de Música de Montserrat i Mercè Sanchis, a l’orgue

Actualment l’Escolania està formada per més cinquanta nois de nou a catorze anys. La finalitat de l’Escolania, avui, com en segles passats, és la participació diària en la pregària del santuari, juntament amb la gran afluència de pelegrins de tot el món. És també funció de l’Escolania la difusió de la música sacra, tant d’autors propis (Escola Montserratina), com de compositors internacionals.

Els darrers anys, l’Escolania ha fet nombroses gires de concerts a l’estranger: a Estats Units, Rússia, Puerto Rico, Hongria, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia, Polònia i Xina, a més de nombrosos concerts a Catalunya. I ha enregistrat els CDs Moreneta en Sou, amb poemes de Jacint Verdaguer musicats pel beat Àngel Rodamilans, i el doble CD dels Responsoris de Setmana Santa de Narcís Casanoves.

Les entrades per al concert es poden adquirir a la Catedral, de dilluns a dissabte de 10.00 h. a 18.45 h. També el mateix dia del concert es podran comprar entrades a partir de les 19.00 h.

 

Comentarios
Multimedia Diari