L’exposició ‘Orígens: la vida quotidiana en la prehistòria’, a les Coves de l’Espluga

La mostra romandrà oberta fins al 23 de juny i es podrà visitar gratuïtament en l’horari habitual de les Coves de l’Espluga. 

23 marzo 2019 10:46 | Actualizado a 23 marzo 2019 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Coves de l’Espluga acolliran una exposició fotogràfica sobre la vida quotidiana en la prehistòria sota el títol ‘Orígens: la vida quotidiana en la prehistòria’. La mostra romandrà oberta fins al 23 de juny i es podrà visitar gratuïtament en l’horari habitual de les Coves de l’Espluga. 

L’exposició compta amb 18 instantànies on Francisco Suárez ens ensenya la mirada d’un fotògraf que reflecteix amb tota naturalitat aquelles situacions quotidianes en què els éssers vius, en aquest cas els éssers humans, es poden trobar en un moment determinat de la seva vida.

Suárez ens mostra les postures dels humans per adaptar-se als espais protectors, les coves, tot procurant que siguin el màxim de naturals i espontànies possible. I aquestes situacions queden identificades, entre altres, en els següents conceptes: relaxació i observació, ajut i convivència, recer i refugi, observació i alerta, exploració, protecció i estima, aparellament, suport en la cura dels fills, l’ús de l’aigua, lideratge en la comunitat, aprenentatge de l’entorn. 

Les fotografies han estat realitzades a les Coves de l’Espluga, a l’Espluga de Francolí, i a la Cova d’en Blas, a Pratdip. Francisco Suárez es va titular com a tècnic superior en fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. 

Comentarios
Multimedia Diari