L’Oficina de Turisme de Montblanc anima a relacionar música i racons de la vila

Mitjançant la campanya #MontblancEmSona s’elaboren llistes de cançons a través de Spotify

31 marzo 2020 06:30 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«El confinament està fent que les oficines de turisme de Catalunya hagin canviat la manera de comunicar a través de les xarxes socials. En un moment en el que cal dir que ningú surti de casa, a la vegada, s’estan veient iniciatives en la línia de reforçar els lligams de les comunitats virtuals», expliquen des de l’Oficina de Turisme de Montblanc.

I és que per passar millor el confinament han preparat diferents iniciatives. Cada setmana pengen una imatge a través de les xarxes socials i pregunten a la gent quina cançó els recorda aquell espai i l’afegeixen a la seva llista de Spotify. La campanya porta per nom #MontblancEmSonaMuralla.

L’objectiu és associar música i racons del municipi. Pot prendre-hi part tothom qui vulgui i només cal suggerir cançons que evoquin imatges de Montblanc.

La setmana passada van començar amb la muralla medieval i les propostes van ser variades. Per exemple, la cançó Dracum Nocte i nom de l’espectacle de foc, llum i so, que desencadena les forces malignes de la natura i provoca la metamorfosi del Drac dels Quatre Elements. Té lloc per la Setmana Medieval a la muralla.

Una altre suggeriment ha estat la sardana Montblanc capital de la sardana (que ha estat proposada per més d’una persona). I és que l’any 2018 la capital de la Conca de Barberà va tenir aquest títol i un miler de persones van encerclar la muralla. Per a l’ocasió van compondre una sardana.

Lax’n’Busto, Els Catarres, Vetusta Morla, Joan Reig, Coldplay, Miley Cyrus, Oasis, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Bruce Springsteen o Pink. Aquests són alguns dels grups que es poden trobar a la llista de Spotify que van ampliar a mesura que reben les diferents propostes de la gent al compte @montblancmedieval.

Montblanc des de casa

La primera iniciativa animava la ciutadania a compartir fotografies a Instagram amb les vistes del municipi des de casa. Per això que se suggereixen diverses etiquetes. A banda de la clàssica #MontblancMedieval, cal utilitzar-ne en funció del nucli del terme municipal des d’on es realitza. Montblanc, Pinetell, Lilla i afegir-hi “des de casa”.

Cada dilluns trien una fotografia que serveix per saludar des de la pàgina de Montblanc Medieval a les tres xarxes socials. A través de la pàgina de Facebook, es realitza la votació per trobar la millor imatge de la setmana. L’objectiu és fidelitzar els seguidors i implicar la ciutadania local a través d’Instagram, Facebook i Twitter i que participin en les diferents campanyes proposades.

L’Oficina de Turisme de la capital de la Conca de Barberà ja fa dies que ha anul·lat totes les visites guiades que tenia programades. També s’està mirant de minimitzar l’afectació de les que estaven reservades i es reprogramaran un cop se superi la situació d’emergència.

No obstant, segueixen realitzant atenció telefònica al 977861733, a través del correu electrònic turisme@montblanc.cat i de les xarxes socials. L’horari d’atenció al públic s’ha adaptat a aquestes noves circumstàncies i és de dilluns a divendres, de les vuit del matí fins a les tres de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari