Més usuaris 'molt satisfets' als busos de Tarragona

Es veu als resultats de l’última enquesta de satisfacció la valoració global del servei supera el 8 de nota mitjana.

09 noviembre 2017 12:09 | Actualizado a 09 noviembre 2017 12:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha millorat la valoració global dels usuaris en l’última enquesta de satisfacció, registrant un augment considerable en el client Molt Satisfet (9-10) i superant un 6,7% les dades de l’any 2016.

Respecte a les valoracions d’aspectes referents al funcionament del servei (horaris, puntualitat, freqüències, parades, bitllets i abonaments), s’ha millorat considerablement vers l’any anterior, un 0,23%, pujant la nota mitjana a 8,07.

Tan sols es registra una davallada en la freqüència de pas, que ha baixat en un 0,3%. L’enquesta, realitzada per l’empresa Ceres, es va dur a terme a les línies 6, 54, 8, 21 i 11, referents del servei a les zones de Ponent, centre i Llevant.

Respecte a les valoracions sobre accessibilitat, neteja o comoditat dels autobusos, l’enquesta reflecteix que s’ha millorat en tots els ítems, especialment la neteja, comoditat i confort.

Els usuaris donen una nota mitjana de 8,18, que representa un augment respecte de l’any anterior del 0,27%. Els usuaris també han valorat positivament els indicadors relacionats amb les parades, millorant en quasi tots els aspectes excepte en els panells lluminosos. La nota mitjana ha estat de 7,83, el que significa un augment vers l’any anterior del 0,21%.

Cal afegir igualment que hi ha hagut un augment molt significatiu en la valoració del tracte i atenció als centres d’atenció al client, així com en la forma de conducció dels conductors. La nota mitjana és de 8,43, el que representa un augment del 0,30% respecte l’any 2016.

La presidenta de l’EMT, Begoña Floria, s’ha mostrat contenta amb els resultats de l’enquesta, que ha qualificat d’ “eina imprescindible per anar assolint el millor servei possible, en un element fonamental de cohesió als barris com és el transport públic”.

Comentarios
Multimedia Diari