Obertes les inscripcions de les activitats d'estiu 2019

12 junio 2019 07:41 | Actualizado a 14 junio 2019 10:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un estiu amb novetats al Club Tennis Tarragona

El club ja disposa de la informació de les activitats d'estiu 2019 obertes per tots els socis/es i no socis. Aquest any el Club Tennis Tarragona augmenta el nombre d'inscripcions per setmana per haver crescut en instal·lacions amb la recent compra de la zona Park.

La compra farà que certes activitats com la competició puguin realitzar-se en aquell espai i que la zona club quedi dedicada majoritàriament als més petits.

Es faran les activitats principals dedicades a nens/es de 3 a 9 anys amb les ESTADES i de 10 a 16 anys amb els CAMPUS esportius, on faran tennis, pàdel, piscina, tallers, anglès i activitats a la platja entre d’altres.

Es presenten novetats aquest estiu 2019 amb l'opció del BALLEM. Una activitat destinada a diferents tipus de ball, on tindrem grups de diferents edats i nivells. També hi haurà l'opció de realitzar el curs de NEDA AL CLUB, ideal per un primer contacte amb la piscina.

Recordeu que hi ha opció de matí fins a les 14h (sense dinar) o amb opció de tarda fins a les 17h (amb dinar). També tindrem servei d'acollida i de guarderia JR CTT de 17 h a 20 h inclòs en el preu de la inscripció durant juny, juliol i setembre.

Pels joves que tenen un nivell de competició hi han programes intensius de TENNIS i PÀDEL de COMPETICIÓ que on fan entrenaments diaris, preparació física i acompanyaments i assessoraments a partits dels campionats d’estiu.

També durant el mes de juliol hi ha curs d’ADULTS de tennis i pàdel per nivells d’iniciació i de perfeccionament amb grups reduïts.

Més informació i inscripcions a:

www.tennistarragona.com

info@tennistarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari