Premi honorífic a l’editorial Arola per contribuir al teatre

L’editorial rebrà el premi honorífic ‘Gonzalo Pérez de Olaguer’ dels XXI Premis de la Crítica d’arts escèniques 

23 marzo 2019 10:52 | Actualizado a 23 marzo 2019 10:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’editorial Arola, que actualment està celebrant els seus 20 anys com a editorial i que ha presentat recentment les obres completes de Benet i Jornet al Teatre Nacional de Catalunya, rebrà el pròxim dilluns, 25 de març, al teatre Poliorama de Barcelona, el premi honorífic ‘Gonzalo Pérez de Olaguer’ dels XXI Premis de la Crítica de les arts escèniques per la seva contribució a l’edició de textos teatrals. 

Aquesta editorial tarragonina ha mantingut durant vint anys, de manera militant, la voluntat de publicar textos teatrals d’autoria catalana contemporània, a més d’obres fonamentals de la dramatúrgia catalana. 

Arola Editors va néixer amb una clara vocació multidisciplinària i amb la finalitat de donar cobertura i servei als diferents agents culturals del nostre país i del territori amb més de 1.200 títols publicats i posant en marxa diferents col·leccions. En l’àmbit nacional és referent en la publicació de teatre amb més de 300 títols publicats. 

Els Premis de la Crítica s’atorguen per donar suport i difondre l’excel·lència d’una de les manifestacions culturals més importants de Catalunya. 

Comentarios
Multimedia Diari