Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Quina és la millor escola pels meus fills?

  Quan es tracta dels nostres fills i filles, volem el millor. Però si parlem de l’escola, què és el millor? Les millors instal·lacions? El millor projecte pedagògic? Els millors resultats? Si el que volem és triar amb encert l’escola dels nostres fills, el que hem de buscar no és només una escola, sinó el millor lloc on créixer

  26 febrero 2024 08:13 | Actualizado a 26 febrero 2024 09:53
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  A l’escola, com a casa, cada nen i cada nena ha de tenir el seu lloc. Un lloc únic. En la tria de l’escola dels nostres fills i filles, és important buscar un projecte educatiu que aposti per aquesta singularitat i que acompanyi cadascun dels seus alumnes. D’aquesta manera, es podrà garantir el desenvolupament de les competències acadèmiques i personals que li permeten marcar la diferència.

  A la Institució Tarragona Aura-Turó, la personalització pren forma gràcies als tutors i tutores. Des del primer dia, cada alumne i cada família disposa del seu propi tutor o tutora, que atén individualment el nen o la nena, i també la seva família. Mensualment amb l’infant i trimestralment amb els seus pares, el tutor o tutora ajuda a fixar uns objectius de millora que permeten l’alumne avançar en aspectes acadèmics, socials i personals. D’aquesta manera, alumnes, docents i famílies van plegats per construir un entorn òptim que afavoreix que cada nen i cada nena arribin a ser la millor versió d’ells mateixos.

  $!Foto: Cedida

  També és important fixar-nos en els resultats acadèmics del centre. Qüestions com el percentatge d’aprovats a les PAU, el nivell de les certificacions en llengua estrangera, els programes d’intercanvi internacionals o l’accés a estudis superiors en primera opció, són essencials.

  A Aura i Turó els resultats acompanyen el projecte. El percentatge d’aprovats a les PAU acostuma a ser del 100%, amb una nota superior a la mitjana de Catalunya. Cada any, alguns nois i noies reben distinció per haver obtingut una nota superior al 9 a les PAU. El curs passat, la van rebre 3 alumnes.

  Pel que fa a l’aprenentatge de l’anglès, Aura i Turó disposen d’un programa d’immersió que garanteix l’exposició diària a aquesta llengua. D’aquesta manera, nois i noies acaben la seva escolarització amb una gran nota a les PAU i un domini veritable de l’anglès, acreditat amb certificacions oficials.

  $!Foto: Cedida

  La innovació és un altre aspecte a tenir en compte. En aquest sentit,  Institució Tarragona aposta per projectes innovadors que posen al centre de l’aprenentatge les fortaleses, habilitats i passions de l’alumne. És per això que, basant-se en el Passion-Based Learning, s’aproxima als interessos del seu alumnat per tal de motivar i involucrar cada estudiant en el seu propi procés d’aprenentatge i que, així, prengui el control del seu creixement i aprengui a ser més autònom i independent. 

  L’esport és part important del projecte educatiu de l’escola. Esforç, entrega, perseverança, sociabilitat són valors fonamentals que ajuden als alumnes en el seu creixement. És per això que Aura i Turó disposen d’un pla d’activitats extraescolars en col·laboració amb diverses entitats del territori. A més, aquest curs han inaugurat una acadèmia internacional de futbol a les seves instal·lacions. En col·laboració amb Pathfinder, entitat esportiva amb seu a Nova York, acull prop d’una vintena d’estudiants nord-americans que participen del projecte acadèmic i esportiu de Turó. Una aliança de la qual se’n beneficia també l’alumnat del centre, que pot formar part dels equips federats de l’escola que ja compten amb entrenadors professionals.

  Aura i Turó ofereixen a les seves famílies atenció personalitzada, bons resultats acadèmics i mètodes pedagògics innovadors. Tot plegat fa de la Institució Tarragona una molt bona escola pels nostres fills, i un gran entorn per créixer. 

  Si voleu visitar el centre, podeu fer-ho el pròxim 2 de març a la celebració del Gran Dissabte. Podeu saber-ne més si visiteu el nostre web.

  Comentarios
  Multimedia Diari