Reggae per Xics The Penguins obre el festival del Conservatori de Tarragona

El certamen internacional, que enguany arriba a la 19a edició, tindrà lloc a Tarragona del 20 de juny al 6 de juliol a l’Auditori de la Diputació i a la plaça de la Pagesia

08 junio 2019 16:14 | Actualizado a 08 junio 2019 16:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona prepara una nova edició del Festival Internacional de Música (FIM) amb una àmplia programació de cursos i concerts. L’activitat tindrà lloc a Tarragona del 20 de juny al 6 de juliol i arrencarà amb l’espectacle familiar Reggae per Xics The Penguins.

El programa de concerts inclourà estils i intèrprets molt diversos i oferirà dues propostes gratuïtes: l’espectacle familiar Reggae per Xics The Penguins (el 20 de juny a les 19.30 h) i l’espectacle inaugural a càrrec del Quintet de Metall Back to Brass i de la Banda de Grau Professional del Conservatori (el 28 de juny a les 22 h), tots dos tindran lloc a la plaça de la Pagesia de Tarragona. 

La resta de concerts tindran lloc a l’Auditori Diputació i tindran un preu de 5 euros. Les entrades es podran comprar a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona (c. Cavallers, 10) i a l’Auditori Diputació (c. Pere Martell, 2). Les propostes de l’Auditori són les següents: Neuma quartet de flautes (30 de juny a les 20 h), Aldo Mata, violoncel i Qu Shen, piano (3 de juliol a les 20 h), Quartet Gerhard (4 de juliol a les 20 h) i Andrea Motis Quartet (6 de juliol a les 20 h).

La proposta pedagògica del Festival, adreçada a estudiants de música de Grau Professional, Superior i postgraduats, inclou enguany cursos de violí, viola, contrabaix, trompa, violoncel, clarinet, flauta, fagot, trombó i trompeta i tuba. Una desena de cursos adreçats a alumnes que volen perfeccionar la tècnica i la interpretació instrumental de la mà de professors i solistes de reconegut prestigi internacional. Les inscripcions per als cursos es poden realitzar on-line al web del Festival www.dipta.cat/festivalmusica/ Hi ha temps fins al 25 de juny.

Amb la programació del Festival, que enguany arriba a la 19a edició, el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona vol oferir a alumnes i professors de música un espai d’enriquiment personal i professional que permet compartir experiències amb alumnes d’altres centres i aprendre noves tècniques de la mà de professionals de reconegut prestigi internacional. Paral·lelament, a través dels concerts, el FIM vol enriquir la programació cultural de la ciutat de Tarragona amb propostes musicals de qualitat pensades per a tots els públics.

Comentarios
Multimedia Diari