Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Renovació de la flota de vehicles funeraris de Tarragona

EMSERFUMT té en aquest moments 4 turismes adaptats a cotxe fúnebre i 2 furgons

10 julio 2024 20:26 | Actualizado a 10 julio 2024 20:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT) ha posat en funcionament un nou vehicle fúnebre. El cotxe és híbrid no endollable i es tracta d’un turisme adaptat a cotxe fúnebre que, a més, és sostenible amb el medi ambient i disposa d’etiqueta ECO. Aquest és el quart vehicle de la flota que compta amb aquestes característiques.

“Des del Tanatori Municipal de Tarragona s’aposta clarament per la sostenibilitat. És per això que s’han buscat uns vehicles que reuneixin les característiques necessàries i, que al mateix temps, siguin respectuosos amb el medi ambient per tal d’aconseguir que el transport es dugui a terme amb mitjans més sostenibles”, remarca la presidenta d’EMSERFUMT, Ivana Martínez.

Actualment, la flota de vehicles que donen servei a l’EMSERFUMT està formada per 4 turismes adaptats a cotxe fúnebre i 2 furgons adaptats a furgó fúnebre.

Aquesta, però no és l’única acció que EMSERFUMT ha dut a terme a favor de la sostenibilitat. Per tal de reduir l’empremta de carboni del sector funerari, des del Tanatori Municipal s’ofereixen uns models de fèretres elaborats amb processos de fabricació i aprofitament de residus adaptats a la legislació vigent en matèria mediambiental.

Així doncs, les caixes són totalment ecològiques i fabricades amb components naturals. Entre els elements de què disposen, destaquen, per exemple, la seva estructura feta totalment de fusta, l’entapissat de cotó i el crucifix biodegradable. Aquests models de fèretres estan totalment homologats amb els respectius controls de qualitat i certificats segons la norma UNE 190001:13, així doncs, són totalment ecològics per incinerar sense cap problema.

D’altra banda, entre els diferents elements ecològics oferts al Tanatori Municipal de Tarragona hi destaquen també les urnes ecològiques, les quals estan elaborades amb argila, sorra o sal i, per tant, es poden enterrar sense alterar el medi ambient.

Comentarios
Multimedia Diari