Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Roger Trillas, nou president de l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat

El fins ara president de l’entitat, Agustí Peyra, finalitza el seu mandat després de nou anys al càrrec.

22 diciembre 2022 12:50 | Actualizado a 22 diciembre 2022 13:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El fins ara president de l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, finalitza el seu mandat després de 9 anys com a president de l’entitat. Aquest ha estat marcat pel període més complex per a la història del sector turístic a causa de la profunda crisi de la Covid-19.

Aquesta etapa en la que ha presidit l’Agrupació s’ha caracteritzat per la consolidació del càmping com agent líder de l’activitat turística de la ciutat pel que fa al nombre de pernoctacions que registra, la capacitat d’allotjament i els llocs de treball que genera de manera directa.

Seguint amb el procés natural de relleu del càrrec, l’Agustí Peyra deixa la presidència. S’acomiada convençut que “la nova presidència realitzarà una bona gestió, donant continuïtat a l’Agrupació, amb l’objectiu de seguir vetllant pels interessos del sector turístic i, particularment, dels càmpings de Tarragona ciutat, els quals treballen diàriament per posicionar-se com un actiu turístic de primer nivell al nostre territori” i assegura que “han estat anys complicats, però el sector ha resistit, demostrant ser resilient, i ha sortit més reforçat que mai; fet que enorgulleix a tots els membres de l’Agrupació”.

Roger Trillas esdevé nou president de l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat i desenvoluparà el càrrec durant els pròxims 3 anys. La presa de possessió es va fer efectiva el passat 23 de novembre de 2022.

El nou president, Roger Trillas, inicia un nou mandat en l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat davant d’un escenari de recuperació econòmica i social. Trillas ja formava part de la Junta anterior. Així, assumeix el càrrec després d’haver col·laborat en la gestió de l’última legislatura.

Ho fa “amb la il·lusió de representar els càmpings de la ciutat i treballar, amb responsabilitat i compromís, per la unió del sector en un moment que es presenta com una oportunitat per donar-nos més visibilitat i atendre els reptes de futur”.

En aquest sentit, el nou mandatari consolidarà el model de gestió iniciat pel fins ara president, Agustí Peyra. Així, entre les línies més destacades figuren l’aposta pel futur turístic de la ciutat i un turisme que convisqui amb el medi ambient amb l’aplicació d’energies renovables i solucions autosostenibles innovadores.

També, es treballarà per donar continuïtat a la col·laboració amb el teixit social de la ciutat i amb esdeveniments de prestigi com el Tarraco Viva, Santa Tecla, entre d’altres, de gran valor turístic i cultural.

Trillas recorda que l’Agrupació va néixer l’any 2009. Actualment, concentra el 50% del total de les places d’allotjament de la ciutat de Tarragona i manifesta que els càmpings de Tarragona ciutat, contribueixen a la creació de 500 llocs de treball que depenen directament de la seva cadena de valor, esdevenint un actiu de primer ordre.

Comentarios
Multimedia Diari