Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Aparcaments puntuals per les festes de Santa Tecla

  L’Ajuntament de Tarragona habilita estacionaments a l’avinguda Estanislau Figueres, la rambla Lluís Companys i l’avinguda Vidal i Barraquer

  13 septiembre 2022 10:11 | Actualizado a 13 septiembre 2022 10:19
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Fins al 25 de setembre, l’Ajuntament de Tarragona implementarà diverses accions per tal d’optimitzar la mobilitat a la ciutat en motiu de la Festa de Santa Tecla.

  El conseller de Mobilitat Xavier Puig ha destacat que “Santa Tecla és un pol d’atracció de visitants a la ciutat, i des de l’ajuntament treballem per tal de facilitar l’accés a tothom”.

  Durant els dies de festa de 9 del vespre a 7 del matí, s’habilitarà com a aparcament un dels carrils de l’avinguda Estanislau Figueres, la rambla Lluís Companys i l’avinguda Vidal i Barraquer. El conseller Puig ha explicat que “durant les nits, el trànsit disminueix, i podem convertir els carrils en més places d’aparcament per a la gent que s’apropa a les propostes festives”.

  Durant el dia, la recomanació és aparcar els pàrquings dissuasius del Nàstic i de l’Horta Gran, que disposen d’una gran capacitat i estan connectats en bus. A més també hi ha el pàrquing dissuasiu del cementiri, que permet arribar al centre a peu.

  EMT

  Els 12 dies de Santa Tecla, a més del reforç generalitzat amb un augment de les freqüències de pas, el servei de bus nit (TGNit), de les línies L71, L72 i L73 faran el servei nocturn, totes les nits, des de la nit del 12 al 13 de setembre fins a la nit del 24 al 25 de setembre. El dia 23 de setembre, tot coincidint amb el Dia de la Mobilitat Sostenible i la Diada de Santa Tecla, tots els autobusos municipals seran gratuïts.

  El dia 17 de setembre s’habilitarà un servei especial de bus llançadora que connectarà l’Anella Mediterrània amb el centre, per a facilitar la mobilitat als assistents al concert dels grups Barón Rojo i Viuda Negra, en homenatge al seu baixista José Tomás que va morir en 2019, abans del concert de retorn del grup Tarragoní.

  El bus llançadora sortirà des de la parada Colom a les 21.30 h fins a les 3.30 h de la matinada, aproximadament, a més del servei habitual nocturn de la L72.

  Comentarios
  Multimedia Diari