Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El gegantó del CEE Sant Rafael, a punt per Santa Tecla 700

  Aquest estiu ha passat pel Taller Avall on se li han realitzat tasques de manteniment i revisió

  12 septiembre 2022 13:39 | Actualizado a 12 septiembre 2022 13:45
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  L’Arcàngel Sant Rafael, el gegantó del Centre d’Educació Especial (CEE) Sant Rafael de la Diputació a Tarragona, ha passat aquest estiu pel Taller Avall de Reus per tal de posar-se a punt pels actes de Santa Tecla 700.

  Enguany el gegantó participarà de la Festa per a Tothom el 17 de setembre i de l’Arrencada de Gegants el 21 de setembre, on compartirà plaça amb els elements històrics del Seguici de Tarragona.

  Les tasques de manteniment del gegantó han consistit en la revisió de tot el conjunt, de les estructures, dels materials i del seu procés d’envelliment i han anat a càrrec del Taller Avall amb motiu del seu cinquè aniversari i com a reconeixement al centre d’educació especial per tota la seva trajectòria i tasca envers el patrimoni cultural.

  El gegantó Arcàngel Sant Rafael va ser creat el 2016 pel mateix Taller Avall de Reus, pioner en la conservació i restauració d’elements patrimonials i béns culturals i especialitzat en gegants i elements festius de llarga història.

  Durant tot l’any, s’exposa al Centre d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació a Tarragona i només surt per ocasions excepcionals. L’alumnat del centre és l’encarregat portar-lo i fer-lo ballar durant les celebracions escolars i les sortides, acompanyat per un grup de grallers i timbalers propis del centre.

  Comentarios
  Multimedia Diari