Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Més autobusos per potenciar la mobilitat en transport públic

L’Empresa Municipal de Transports (l’EMT) augmenta les freqüències de les seves línies

10 septiembre 2022 08:51 | Actualizado a 10 septiembre 2022 08:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 12 al 25 de setembre, durant les festes de Santa Tecla, l’Empresa Municipal de Transports (l’EMT) de Tarragona augmenta les freqüències de les seves línies per apropar les activitats festives a tothom.

Jordi Fortuny, president de l’empresa Municipal de Transports explica que “durant les festes de Santa Tecla, des de l’EMT hem ampliat les freqüències de les línies per impulsar una mobilitat més sostenible, l’objectiu és promoure l’ús dels pàrquings dissuasius situats a Horta Gran i a la Vall de l’Arrabassada (prop de l’Estadi), i tot seguit que els usuaris facin servir l’autobús per arribar al centre i gaudir de les festes”.

El dia 23 de setembre tots els autobusos municipals seran gratuïts.

Així mateix, afegeix Jordi Fortuny, “vull destacar i agrair l’esforç i la disponibilitat de tot l’equip de l’EMT per tal de tenir-ho tot a punt i donar un servei de màxima qualitat als usuaris i usuàries, durant aquests dies de festes».

Els 12 dies de Santa Tecla, a més del reforç generalitzat amb un augment de les freqüències de pas, el servei de bus nit (TGNit), de les línies L71, L72 i L73 faran el servei nocturn, totes les nits, des de la nit del 12 al 13 de setembre fins a la nit del 24 al 25 de setembre.

El dia 17 de setembre s’habilitarà un servei especial de bus llançadora que connectarà l’Anella Mediterrània amb el centre, per a facilitar la mobilitat als assitents al concert dels grups Barón Rojo i Viuda Negra, en homenatge al seu baixista José Tomás que va morir en 2019, abans del concert de retorn del grup Tarragoní.

El bus llançadora sortirà des de la parada Colom a les 21.30 h fins a les 3.30 h de la matinada, aproximadament, a més del servei habitual nocturn de la L72.

Comentarios
Multimedia Diari