Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Òscar Busquets és escollit nou president d’Ara Tarragona

Substitueix Pep Manresa, que liderava la formació municipalista des de setembre del 2016

Diari de Tarragona

Whatsapp
La nova executiva està formada per Òscar Busquets, Héctor Álvarez, Eduard Valencia, Henry Pérez, Marina Robert, Leonard Ojeda, Modesto Pallejà i Antonio Álvarez.

La nova executiva està formada per Òscar Busquets, Héctor Álvarez, Eduard Valencia, Henry Pérez, Marina Robert, Leonard Ojeda, Modesto Pallejà i Antonio Álvarez.

L’advocat tarragoní Òscar Busquets ha estat escollit per unanimitat nou president d’Ara Tarragona. El partit va celebrar divendres dia 2 de febrer al vespre una assemblea ordinària en la qual, donant compliment al que disposen els estatuts, es va elegir la nova executiva.

Òscar Busquets substitueix Pep Manresa, que liderava la formació municipalista des de setembre del 2016. D’aquesta manera, Ara Tarragona inicia una nova etapa amb la intenció de seguir creixent i amb un únic objectiu: millorar al màxim la ciutat de Tarragona.

La nova executiva d’Ara Tarragona està formada per Òscar Busquets (president), Héctor Álvarez (secretari d’organització), Eduard Valencia (tresorer), Henry Pérez i Marina Robert (coordinadors de sectorials), Leonard Ojeda, Modesto Pallejà i Antonio Álvarez (vocals).

En el seu primer discurs com a president d’Ara Tarragona, Busquets va tenir unes paraules d’agraïment cap a Pep Manresa per la seva tasca durant els darrers mesos. Així mateix, va oferir-li la possibilitat de col·laborar amb la nova executiva, una proposta que Manresa va acceptar sense dubtar-ho.

Busquets, que va ser regidor de l’Ajuntament de Tarragona entre el 2011 i el 2014, va assegurar que “avui comença una nova vida per Ara Tarragona. Tenim el convenciment que som un partit més que necessari, perquè malauradament la ciutat de Tarragona està pitjor que mai. I estem convençuts que només des del municipalisme, el tarragonisme i la proximitat podem transformar la ciutat”.

Segons l’advocat tarragoní, “la tensió pel procés sobiranista ha provocat que la ciutat de Tarragona s’hagi vist relegada a un segon pla, i això no ens ho podem permetre. Dins de la nova executiva hi ha independentistes i unionistes, però tots ells tenen clar que el més important, per sobre de tot, és Tarragona. Els tarragonins ens mereixem una ciutat millor, i nosaltres ja hem començat a treballar per aconseguir-ho”.

Busquets va acabar la seva intervenció demanant a tots els membres de la nova junta que “creguin de tot cor en aquest projecte” perquè “estic convençut que serem molt importants i els tarragonins ens donaran suport. Ha arribat el nostre moment i hem de treballar sense descans per aprofitar-ho”. 

Temas

Comentarios

Lea También