Tallers per acostar les famílies al món dels ibers a les Coves de l'Espluga

Es tracta d'un taller pràctic i un dinar opcional perquè el visitant conegui les eines i utillatges d'aquesta cultura

19 mayo 2017 20:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Coves de l’Espluga de Francolí proposen per aquest pont una activitat per a la família: «Els Ibers: de l’hort a la taula». Es tracta d’un taller pràctic i un dinar opcional perquè el visitant faci una immersió en la cultura ibèrica a través dels aliments.

Aquesta és una col·laboració entre les Coves de l’Espluga i el Grup de Recerca del Seminari de Protohistòria i Arqueologia, vinculat al Departament d’Història Antiga de la Universitat Rovira i Virgili.

Els tallers es duran a terme a l’interior de la Cabana gran de les Coves de l’Espluga i es faran els dies 6 i 7 de desembre en dos horaris, les 11.00?h i les 12.30?h. Els tallers els podran fer pares/mares i fills conjuntament amb diverses activitats, com mòlta de cereals amb un molí de vaivé per l’obtenció de farina, elaboració de pa i un plat ibèric amb llegums, degustació de cervesa amb mel, entre d’altres. El preu del taller serà de 4,70 € per persona i la durada 1.30?h aproximadament.

Els tallers podran anar acompanyats d’un dinar, opcional, a diferents restaurants de l’Espluga (Art, Simó de Palau, Fonda l’Ocell Francolí i El Gatim). L’alimentació quotidiana dels ibers es basava amb carns, llegums, verdures i peix amb salaons. A partir de les restes arqueològiques trobades en els jaciments ibèrics, s’ha elaborat aquest menú que els 4 restaurants oferiran a un preu de 22?€ adults i de 12 pel menú infantil.

Comentarios
Multimedia Diari