Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Arrenca Tarraco Viva

Alumnes dels centres de Sant Pere i Sant Pau i Marcel·lí Domingo visiten l’Aqüeducte de les Ferreres

13 mayo 2024 20:17 | Actualizado a 13 mayo 2024 20:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarraco Viva ha encetat la seva XXVI edició amb La descoberta de Tarraco a través del teatre. Alumnes de cinquè de primària dels centres de Sant Pere i Sant Pau i Marcel·lí Domingo han visitat l’Aqüeducte de les Ferreres.

Una visita guiada en què han pogut treballar els continguts de les obres teatrals que els infants estan assajant, tres peces vinculades al patrimoni. Així, han pogut descobrir els escenaris reals on es contextualitzen les obres i conèixer com era el dia a dia dels ciutadans romans. Un conjunt de visites per comprendre els monuments i la vida a Tarraco.

Es tracta d’una activitat gestionada pel Servei d’Arts i Educació de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona amb la col·laboració del Museu d’Història de Tarragona.

$!Foto: Pere Ferré

En una primera sortida han visitat l’Aqüeducte, però el dimecres dia 22 serà el torn de l’Amfiteatre i el Fòrum de la Colònia. En total són 70 alumnes els que participen en l’activitat.

Com a cloenda d’aquest projecte, el dia 14 de juny es farà una exhibició de les tres peces que estan preparant les dues escoles i que tindrà lloc al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau a les 10 hores. Será un acte obert a les famílies i acompanyat per un grup d’animació que dinamitzarà la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari