Tarragona canviarà el sistema de les escales mecàniques de la plaça dels Carros

L'Ajuntament invertirà 55.000 euros a la zona per minimitzar els problemes ocasionats

19 mayo 2017 19:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Ajuntament de Tarragona iniciarà la tercera setmana de maig la reparació de les escales mecàniques de la plaça dels Carros i hi invertirà 55.000 euros per solucionar la majoria dels problemes que es produeixen en aquest punt de la Part Baixa de la ciutat. En el cas de les escales, la solució implica contractar els serveis d'una empresa que tingui un sistema de videovigilància interna que permeti que cada cop que s'aturin –bé perquè un usuari acciona el botó de parar els escales o perquè algú puja amb una bicicleta, que fa detenir el sistema-, es detecti i, al moment, les pugui tornar a posar en funcionament si no és que hi ha una avaria important. L'altre punt negre és l'ascensor, que té la botonera trencada i els vidres trencats. A més d'arreglar els desperfectes, s'hi instal·larà una càmera de videovigilància antivandàlica.

El conseller d'Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que es monitoraran les escales amb el sistema de les altres que hi ha la ciutat i així s'evitaran els problemes de parada continuada, sempre que els motius no siguin mecànics. Amb aquest canvi es resoldran gran part de les incidències actuals. L'altre inconvenient que presenten les escales, que van ser part d'un projecte que va significar la construcció d'un pas soterrat per als vianants, és que es deterioren més ràpidament pel fet d'estar al costat del mar per la salinitat i la humitat. 

D'altra banda, el sistema de videovigilància que actualment s'està instal·lant a la Part Baixa i que estarà llest al maig permetrà reforçar amb més càmeres aquest punt.

Comentarios
Multimedia Diari